Rum Club Utrecht

Een bijzondere avond uit

Hou je van een lekkere cocktail en eet je graag in een stijlvol restaurant? Dan ben je bij Rum Club Utrecht aan het juiste adres. In het sfeervolle restaurant aan de Oude Gracht in Utrecht eet je tropische tapas en drink je kleurrijke drankjes uit bijzondere glazen. Wanneer je richting de ingang loopt, komen de tropische klanken je al tegemoet. De ambiance is een beleving op zich, dus wat mij betreft een absolute aanrader voor de zaterdagavond. Of de maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag-, vrijdag- of zondagavond natuurlijk.

Eten aan de bar bij Rum Club Utrecht

Ik ben tot nu toe twee keer bij de Rum Club geweest, één keer voor een drankje aan een eigen tafel en één keer om te eten aan de bar. De kaart is gevarieerd en bestaat uit verschillende ‘mini maaltijden’. Het smaakte enorm goed. Een tip: sla de spicy chicken wings over. Als ze bij Rum Club Utrecht ‘pittig’ zeggen, bedoelen ze namelijk ook echt heel pittig. Het enige wolkje aan deze blauwe hemel is de drukte. De Rum Club is een populair restaurant in Utrecht en daarom is het er elke avond volle bak. Grote groepen kunnen reserveren, maar wanneer je met z’n tweeën komt moet je geluk hebben, met name in het weekend. De wachttijd kan al snel oplopen tot een half uur. Aan de bar is vrijwel altijd plek. Je ziet misschien niet aan een eigen tafel en hebt wel tien buren, maar je kunt er onwijs gezellig zitten. Daarnaast kun je meekijken met de barmannen hoe ze alle tropische cocktails bereiden.

Rum-Club-Utrecht

Foto: Rum Club

Tipje van de sluier

Mijn favoriete gerechten bij de Rum Club zijn de Mini Poke Bowl Salmon, de Roti Bowl en de C.F.C. De Spicy Chicken Wingsheb ik ook geprobeerd, maar daar moest ik vervolgens nog een week van bijkomen. You used to call me on my shellphone is mijn favoriete cocktail. Heerlijk fris en prachtig geserveerd.