Taphuys Arnhem

Een gezellige avond uit

De ideale plek voor een vrijdagmiddagborrel: ‘t Taphuys in Arnhem. Uniek zijn de tapwanden met maar liefst 100 soorten bier en 80 soorten wijn. Het concept is simpel. Je vraagt een pasje aan bij een van de medewerkers en hier laat je een budget opzetten. Dit is jouw taptegoed. Vervolgens kies je van de lijst een biertje of wijntje dat je graag wilt proberen en tappen maar!

Taphuys Arnhem

Taphuys Arnhem is gezellig ingericht met leuke zithoeken voor zowel grote- als kleine gezelschappen. De tapwanden zijn het centrale middelpunt. Naast de drankjes is er ook genoeg keuze op de menukaart voor zowel lunch, borrel als diner. De bediening is jong en enthousiast, dus niks staat een gezellige middag of avond bij ‘t Taphuys nog in de weg. Je kunt tevens ook terecht bij ‘t Taphuys in Utrecht of Tilburg.

Avondje uit in Utrecht? Loop dan ook eens langs bij de Rum Club.

De regels van ‘t Taphuys

Je betaalt per centiliter. Je kunt dus ook een half glas of een slok proberen van een onbeperkt biertje. Zet het pasje in de houder bij de juiste tap en hij rekent zelf uit hoeveel je tapt en dus betaalt. In de zaak staan verschillende karretjes waaruit je gratis popcorn kunt pakken. Slim gedaan natuurlijk, want van zout ga je drinken. Ik heb verschillende biertjes geprobeerd. Op de lijst staat aangegeven om wat voor soort biertje het gaat, bijvoorbeeld blond, donker of fruitig.

Het mystery biertje

Heb je nog 0,20 cent op je pasje staan en weet je niet meer wat je moet tappen? Ga dan voor het mystery biertje. Neem een slok en raad de smaak. Schrijf je antwoord op een briefje en afwachten maar. Als jouw antwoord de juiste is, win je een taptegoed van €50,-.