Wie zich inschrijft bij Luxury Hotel Company is verzekerd van een heerlijk verblijf in een prachtig hotel met alles erop en eraan en dit allemaal voor maar heel weinig geld. Ik heb hier al verschillende keren een weekendje weg geboekt. Voor ongeveer €100,- p.p. heb je een overnachting, inclusief ontbijt, een driegangendiner (vaak inclusief fles wijn), gratis parkeren, gratis toegang tot wellness en nog veel meer voordelen! Je kunt kiezen uit steden en natuurgebieden in Nederland, België en Duitsland.

Carlton President Hotel Utrecht

Onlangs heb ik een nachtje in Carlton President Hotel Utrecht geslapen. Het hotel ligt vlak naast de snelweg in de omgeving van Leidsche Rijn. De plek is super goed bereikbaar en je hebt niet eens door dat je dicht bij de weg zit.

Het hotel zelf is erg mooi ingericht. Het is recent volledig gerenoveerd en dat kun je duidelijk terugzien in de lobby, het restaurant en de kamers. Ik verbleef in dit hotel tijdens de coronacrisis, waardoor er niet heel veel mogelijkheden waren om erop uit te gaan. Ik koos ervoor om ’s middags lekker te borrelen in het café van het restaurant en ’s avonds bleef ik hier vanzelfsprekend ook eten. De bediening was erg vriendelijk en het eten was goed. Het was heerlijk om weer even een avondje ‘uit’ te zijn op deze manier.

Het pakket van Luxury Hotel Company

Ik had dit nachtje weg geboekt via Luxury Hotel Company, waardoor ik een aantal leuke extra’s had bij mijn verblijf. Zo was de minibar op mijn kamer helemaal gratis. Ik kreeg gratis snacks in de bar van het restaurant tussen 15.00 en 17.00 en ik kreeg korting op een cocktailarrangement. Het diner (inclusief fles wijn) en het ontbijt waren ook inbegrepen bij de prijs.

Ben je benieuwd welke deals Luxury Hotel Company nog meer aanbiedt? Neem dan een kijkje op de website of lees mijn blog over het Bilderberg Hotel in Oosterbeek.