Reis op maat

Het uren speuren achter je laptop naar de tofste bestemming en de beste accommodatie is vanaf nu verleden tijd. Ik ga graag aan de slag met het plannen van jouw droomreis. Heb je nog geen idee waar je naartoe wilt of wat je wensen eigenlijk zijn? Ik denk graag met je mee en samen komen we tot een reis om heel hard naar uit te kijken.

Hoe ga ik te werk?

Kennismaken

Om te beginnen vind ik het leuk om elkaar te leren kennen en wil ik natuurlijk alles weten over jouw droomreis! Waar gaat de reis naartoe? Hoe lang wil je gaan en wat is je budget? We bespreken alles tijdens een digitaal kopje koffie.

Reisadvies

Op basis van jouw wensen ga ik aan de slag met een reisplan op maat. Ik kijk naar vluchten, accommodaties, activiteiten en restaurants en ik kan zelfs een volledige planning maken. Wanneer het plan af is, bespreken we ‘m en maak ik nog aanpassingen waar nodig.

Op reis

Op basis van het reisplan kun je aan de slag met het boeken van jouw reis en dan kan de voorpret beginnen! Mochten er voor of tijdens de reis nog vragen zijn, kun je altijd bij mij terecht.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen voor de reis: bestemming(en), budget, lengte van de reis en verwachtingen. Wanneer ik vervolgens aan de slag ga met een reisadvies op maat, reken ik de uren die ik eraan besteed. Indien er later wordt afgezien van het reisadvies, blijven deze kosten gelden, vanwege de tijd en energie die ik erin heb gestoken.