Welkom in mijn reiswereld

Reisblogger, stewardess en travel agent
Ontdek meer

“The only trip you will regret is the one you don’t take”

Zo voelt reizen voor mij. Liever vandaag dan morgen je spullen pakken en de wereld gaan ontdekken, zonder einddatum, zonder plan, want er is nu eenmaal zoveel te zien en te ontdekken. Loskomen uit je dagelijkse bubbel en het speciale gevoel ervaren dat reizen je geeft. Of je nu droomt van de prachtige steden in Europa, de adembenemende natuur in Azië of de bruisende culturen in Zuid-Amerika, ik help je graag met het plannen van jouw droomreis.

Tijdens het interrailen door Europa in 2018 is mijn liefde voor reizen ontstaan. Ik besloot al mijn tips en ervaringen te bundelen in blogs en zo is Charlotte Travels ontstaan. Naast het schrijven van blogberichten, besloot ik ook al snel video’s te gaan maken, want beeld zegt nu eenmaal meer dan 1000 woorden. Charlotte Travels is mijn platform, waarop ik jou wil inspireren en informeren om het plannen van jouw reis een stukje leuker en makkelijker te maken. Het plannen van een reis,  of het nu gaat om een stedentrip naar Londen of een verre reis naar Azië, is mijn hobby. Een hobby waar ik graag mijn werk van maak, zodat ik jou het plannen, uitzoeken en organiseren van een reis of vakantie uit handen kan nemen. Ik gebruik mijn ervaring als fanatiek reiziger, stewardess en travel blogger om jouw droomreis tot in de puntjes uit te werken, zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel de wereld kunt gaan ontdekken.

Landen

Steden

Continenten

Blogs

Mijn hoogtepunten

Recente reizen

Onze reisroute door Vietnam

Onze reisroute door Vietnam

In dit blog deel ik onze reisroute van 3,5 week door Vietnam, waarmee ik je hopelijk op weg kan helpen tijdens het plannen van jouw reis.

Onze reisroute door Indonesië

Onze reisroute door Indonesië

In dit blog deel ik onze reisroute van 4 weken door Indonesië, waarmee ik je hopelijk op weg kan helpen tijdens het plannen van jouw reis.

Tips voor een citytrip naar Londen

Tips voor een citytrip naar Londen

Ik heb al mijn tips voor een citytrip naar Londen verzameld, zodat jullie zelf een fantastische reis kunnen samenstellen naar de Engelse hoofdstad.

Zin om op reis te gaan?